Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Snorfiets 25 km – Blauw kenteken

door | 26 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

Er zit natuurlijk een groot verschil tussen een snorfiets en een Bromfiets. Een Vespa met alle accessoires erop heeft een andere dekking nodig dan een goed onderhouden Tomos.
Wij kijken naar de beste verzekering voor jouw snorfiets.

Snorfiets / motorrijtuig met blauw kenteken

De dekkingsmogelijkheden zijn vrijwel gelijk aan de andere motorrijtuigen.
Elk gekentekend voertuig is verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering is natuurlijk uit te breiden met bijvoorbeeld een diefstal en storm dekking. Hiernaast is de all-risk ook in veel gevallen een optie. De premie van de verzekering zal onder andere afhangen van het verzekerd belang en de gekozen dekking.

‘De materiele kosten zijn niet het belangrijkste!’

Hiernaast is het altijd belangrijk om jezelf goed te verzekeren! Hiervoor hebben wij een schadeverzekering voor opzittende, zodat ongeacht de aansprakelijkheid het opgelopen letsel geclaimd kan worden op de eigen polis.

Accessoires apart meeverzekeren

Heb jij nou zelf een beenkleed, windscherm gekocht en de snorfiets in een speciale metallic gespoten? Dan wil je dit wel graag verzekerd hebben, dit kunnen wij apart meenemen op de snorfiets verzekering!

‘Zonder zadel keurt de RDW het voertuig nog niet goed!’

Een bijzondere snorfiets!

De E-step is tegenwoordig enorm populair, maar zonder zadel keurt de RDW het voertuig nog niet goed! Wij hebben wel mogelijkheid om een step inclusief zadel te verzekeren.

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Er is nu een helmplicht voor snorfietsen. Komt er door deze verandering ook gelijk een verandering in de snorfiets verzekering? Ik heb het alvast voor je uitgezocht! Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *