Recreatie verhuur: scooters & brommer en meer

Stap ook in ons collectief met gunstige premie en flexibele voorwaarden in Nederland & Europa.

Mobiliteit: Steppolis.nl

Veilig op Weg: Ontdek de Primeur van Stepverzekeringen bij Steppolis.nl

Verkopen op locatie

De juiste mix voor de mobiele ondernemer; de foodtruck en de aansprakelijkheid in één klap geregeld.

Personenvervoer

Zorg voor de juiste dekking als je personen gaat vervoeren met een huifkar of een treintje of iets vergelijkbaars.

Collectieve dekkingen voor de bezorging

Wij hebben een unieke oplossing voor de bezorging food-branche waarmee we het verschil maken!

Vakantie woning / verhuur chalet

Investeren in recreatiewoningen is populair en terecht. Zelf gebruiken of volop verhuren, wij hebben de passende verzekering.

Help jij mee aan een beter verzekeringsaanbod voor carnaval?
Wij zoeken het hele jaar door naar goedkopere en betere verzekeringen, zodat carnaval gevierd kan worden zoals dit altijd al gedaan is! Help ons door jouw gegevens in te vullen op onze inschrijfpagina en wij stellen je direct op de hoogte als er nieuwe mogelijkheden zijn

Ontdek wat wij voor jullie nu kunnen betekenen!

Carnavalsoptochten nu ook voor meer dan 20 personen

Een dekking van praalwagens tot 20 personen per optocht is makkelijk te verzekeren, maar sommige verenigingen willen meer dan 20 personen meenemen op de praal/corso wagen. Hier hebben wij een oplossing voor.

Evenement / optocht

Neem je deel aan een optocht of ben je de organisator? Zorg voor de juiste dekkingen zodat dat deel van je bord is.

Carnavalsverzekeringen: een feest zonder risico’s

Tijdens carnaval kan er van alles mis gaan: van klungelige dansmoves tot onverwachte confettikanonnen. Met een adviseur die er verstand van heeft kan je de juiste risico’s indekken met gunstige premie en flexibele voorwaarden in Nederland & Europa.

Praalwagen & verzekering

Nog even dan gaat het grote feest beginnen. Om het feest zonder ongevallen te laten verlopen, hebben wij de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een bijzonder risico en wil je met ons overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We hebben ruime ervaring in veel verschillende bijzondere risico’s en de daarbij passende verzekeringen.

Bekijk onze mogelijkheden en we horen graag wat je voor je kunnen betekenen. Van pizzatruck tot feesttent en van e-scooterpark tot wagenparken. In veel gevallen hebben we de oplossing in huis die niet alleen tijd en geld besparen, maar ook bijdragen aan de algehele verkeersveiligheid en duurzaamheid die we denk ik allemaal graag willen nastreven.

Niet te verzekeren?

In veel gevallen kunnen wij bijzondere bezittingen of afwijkende risico’s onderbrengen bij de diverse maatschappijen waarmee we samenwerken. Zo hebben we voor veel risico’s al uitgewerkte pakketten klaarliggen en al collectieve oplossingen gemaakt.
Zo zijn onze oplossingen ook al voorbij gekomen op Carnavalsfan.nl. Druk op de link om het interview te lezen!

Neem contact op; 020-4360436
robert@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
- via Advieskeuze.nl

Rustig,begreep alles meteen,duidelijk,begripvol,adequaat,betrouwbaar en snel handelend,TOP!

Marion 
- via Advieskeuze.nl

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Waar ik moeite had om bepaalde verzekeringen af te sluiten op andere plekken kregen ze het hier wel voor elkaar. Prima service!

Thijs
- via Google

Super geholpen bij dit bedrijf!! Hebben me echt oprecht te woord gestaan en samen gezocht naar een passende verzekering voor mij.

Ruben
- via Google