Evenementen verzekering

door | 28 jan 2022 | Zakelijk, ZZP / MKB & Overig

Wij verzekeren bijzondere evenementen en risico’s die niet standaard zijn en die lang niet alle verzekeraar kunnen of willen verzekeren. Dus gaat u een evenement organiseren, dan kunnen wij u helpen.

Onderstaande verzekeringen zijn mogelijk:

Aansprakelijkheidsverzekering
– WA dekking voor schade aan zaken en personen
– WAM dekking ( Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen ) voor organisatie en/of deelnemers aan het activiteit.

Het opstellen van de juiste WA verzekering is maatwerk en elk evenement heeft zijn eigen specifieke bijzonderheden.

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van de juiste plannen vanuit de ervaring opgedaan in het verleden en de acceptatie bepalingen van de verschillende maatschappijen.

Denk daarbij aan het: Draaiboek met de specifieke veiligheidsrisico’s en de verschillende scenario’s met bijbehorende voorzorgsmaatregelen en het calamiteitenplan. Allemaal zaken die zowel voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente als de acceptatie door de betrokken verzekeraar van wezenlijk belang zijn.

Cascoverzekering:
– Verzekering voor goederen tijdens transport en verblijf op de locatie van het evenement. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Licht- en geluidsapparatuur, brouwerij artikelen en aanverwante zaken.

Ongevallenverzekering:
– Verzekering voor de vrijwilligers actief bij het activiteit in geval deze een ongeval hebben. Uitkering bij overlijden en bij blijvende invaliditeit.

Verder nog te verzekeren:
– Geld ( Verlies en diefstal tijdens evenement ), Onkosten / Niet doorgaan evenement ( Denk aan de hoofd act die niet komt )
– Extreme weersonvloeden / MM Regen dekking / Afgelasten evenement.

Evenementen dekkingen zijn maatwerk

Wij denken graag met u mee en doen ons best een passende oplossing te vinden!

 

Jeffrey
Mart Stijvers
Ik krijg veel vragen over evenementen en de risico's die hierbij spelen. Denk aan instortend springkussen of een barbeque brand. Dit soort gevallen kunnen jou als ondernemer flink belemmeren, maar ook als je als vrijwilliger iets kleinschaligs organiseert voor de buurtvereniging wil je je privé vermogen goed veiligstellen. Samen kijken wij naar wat voor risico's je kan dragen en wat verstandig is om te verzekeren. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *